dimecres, 14 de gener de 2015

EL C.N. SANT ADRIÀ NO POT ORGANITZAR COMPETICIONS !!!!!

Benvolguts tots,
Des de principis de temporada al calendari de competicions de la nostra secció de natació hi ha programades algunes per fer-se a la piscina de Can Ricart tenint en compte que, segons informació rebuda a finals de juny per part de l'ajuntament de Sant Adrià, aquesta romandria tancada per "aturada tècnica" des de l'agost fins principis de gener.
Doncs bé, sota el nostre punt de vista aquesta "aturada tècnica" no ha deixat de ser en realitat un "tancament encobert" i ara ens trobem que no podem organitzar cap competició a menys que l'ajuntament aconsegueixi l'homologació d'una altra piscina del municipi com per exemple la del Besòs.
De tot això ens hem assabentat a última hora i, malgrat els esforços per a
que la primera competició programada del dia 10 de gener corresponent a la tercera jornada de lliga alevina es pogués dur a terme si no organitzada per nosaltres per algú altre, ha estat del tot impossible.
Des de la junta del club no estem gens d'acord ni amb el tancament de la piscina de Can Ricart, i menys de la situació en la què ens veiem abocats tenint en compte que, apart d'aquesta competició del dia 10 de gener, en tenim d'altres compromeses a organitzar per nosaltres.
De moment no sabem com acabarà la cosa però us volem traslladar el nostre malestar amb l'equip de govern del departament d'esports de l'ajuntament de Sant Adrià de Besòs per la manera que han tractat aquest tema de la piscina així com d'altres que tenim pendents amb ells.
Per tant, i de moment, ens quedem amb una jornada de lliga alevina menys amb el prejudici esportiu per al nostre club i els altres que anaven a participar-hi així com no sabem que passarà amb la resta de jornades de lliga que havíem d'organitzar nosaltres.
JUNTA C.N. SANT ADRIÀ

També podeu llegir un article dedicat a aquest tema: http://www.areabesos.com/noticia/5854_la_piscina_i_la_sala_de_fitness_del_poliesportiu_ricart__no_obriran_l_8217any_2015

1 comentari:

  1. Ho sento molt, espero que us tornin la piscina i el vostre equip d'alevi torni a competir i mai es perdi

    ResponElimina