dimarts, 8 d’abril de 2014

Cap de setmana intens per a les categories petites

El proper cap de setmana, 12 i 13 d'abril, les categories aleví i benjamí tornen a l'acció, ja que hi ha programada la 6a jornada de Lliga Catalana Alevina i la Prova de Nivell en categoria benjamí.

Pel que fa a la categoria aleví, acabaran aquest dissabte dia 12, a Mataró, de completar el calendari marcat per a la FCN, aquest cop toca nedar 1500 m. i 800 m. pels anys grans i 200 m. estils per a tots, anys grans i petits. Cal recordar que els 200 m. estils serveixen com a classificatori per a Campionats de Catalunya i la prova de fons per a poder enfocar amb convicció els 400 m. lliures. Tot i ser proves llargues, les nostres nedadores alevines estan totalment preparades per afrontar-ho. Tanmateix, es nedaran relleus mixtes així que preguem la assistència a tots els nedadors i nedadores convocats.

La convocatòria serà a les 14:15, per a començar l'escalfament i, posteriorment, a les 15:30, es donarà inici a la jornada.

Convocatòria 6a jornada AlevíFinalment arriba la prova de foc per a les nostres futures promeses, la Prova de Nivell, es realitzarà a les instal·lacions del C.N. Mataró. Aquesta determinarà qui ha assolit el nivell mínim exigit per a la categoria i any de naixement, on s'avaluaran habilitats motrius tant en sec com a l'aigua, que considera la FCN i, a la vegada és apte per a optar a la participació a la Final Territorial.

La Prova de Nivell està dividida en tres subdivisions determinades per any de naixement, d'aquesta manera, els nedadors i nedadores nascuts a l'any 2005 no hauran d'haver assolit el mateix nivell que els nedadors de l'any 2003 que, ja tenen un major grau de maduresa tant física com psíquica.

Per petició de la FCN, l'accés es farà de forma ordenada i en grup, i en cap cas podran accedir-hi familiars dels esportistes, per aquesta raó, demanem la màxima puntualitat a la convocatòria enviada amb anterioritat, ja que tenim un horari assignat per a que els tècnics de la FCN puguin avaluar els nostres petits esportistes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada