dimarts, 8 d’abril de 2014

Bons resultats a Andorra i Manresa

El Club Natació Sant Adrià ha tornat del XXI International Meeting d'Encamp (Andorra) celebrat passat 5 d'abril amb molt bones sensacions. Cal destacar que tots els components de l'expedició adrianenca (6 nedadors i 6 nedadores en total) han millorat les seves marques personals.


Per a començar la jornada, la nostra nedadora alevina Abril Marsiñach, es quedava a les portes de nedar la final de la categoria amb un molt bon 7è lloc. Tanmateix el nedador Arturo Untoria es va classificar per a la final de 200 metres estils de la categoria infantil quedant en un meritori cinquè lloc. En David Martínez i en Sergi Macias també es van classificar per a la final de 200 estils de la categoria junior/absoluta quedant en quart i sisè lloc respectivament, aquest primer amb polèmica ja que fins a última hora els jutges no van determinar si el nadador adrianenc havia arribat en tercer o quart lloc. Per finalitzar, també cal dir que l'equip de relleus de 4x50 estils masculí composat pels nedadors abans mencionats i en Martí Oliver van quedar en quart lloc a poc més de quatre segons del tercer classificat i, per tant, de la medalla de bronze.

L'experiència ha estat molt positiva i, per aquest motiu, els equips tècnic i directiu del club tenen la intenció de tornar a participar l'any vinent.
El mateix dia, a Manresa, es va celebrar la 5a jornada de lliga comarcal, on també es van començar a veure els fruits del treball d'aquests mesos d'hivern i va acabar la jornada amb un bon gust de boca per acabar de rematar la feina a les properes competicions.

La petita expedició adrianenca desplaçada fins a la capital del Bages (5 nedadores i 3 nedadors), va sortir molt endollada, tot i no estar acostumats a nedar en sessió matinal. Ja en la primera prova es va començar a veure millores substancials respecte als temps d'inscripció de la gran part dels nedadors i nedadores convocats. 

El colofó va arribar amb l'inici de les proves de 100 metres, quan dos dels nostres esportistes, en Gorka González i l'Angelina Rumyantseva, rebaixaven la marca mínima exigida per a poder optar a participar als propers Campionats de Catalunya, mentre que la resta es quedava molt a prop d'aconseguir-la, alguns a menys de dos segons. Tot i així, tenen més oportunitats per lluitar i poder aconseguir la fita, podent posar la guinda a la temporada. 


Seguim així i... AMUNT SANT ADRIÀ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada