dilluns, 31 de març de 2014

Doble ració de natació adrianenca

Aquest cap de setmana tindrem doble ració de natació per part del integrants del club. Una expedició anirà a competir al XXI Meeting Internacional d'Encamp (Andorra) i una altra anirà a Manresa a la 5a jornada de lliga comarcal.

Els objectius són ben diferents en cadascuna de les destinacions. Pels que fa als nedadors i nedadores que aniran a competir a Andorra, els objectius són: acabar d'afinar la seva preparació per a lluitar properament per esgarrapar temps al cronòmetre en les properes cites i, lluitar per a nedar les finals de les seves respectives categories i tenir alguna possibilitat de pujar en algun graó del podi.

Tanmateix, els nedadors i nedadores convocats per nedar a la 5a jornada de lliga comarcal a Manresa, l'objectiu és començar a lluitar per a les marques mínimes que permeten lluitar per entrar a uns possibles Campionats de Catalunya.

Tant a Encamp com a Manresa ens hem de fer sentir, així que ànims a tots i... AMUNT SANT ADRIÀ!


Els esportistes participants al XXI Meeting Internacional d'Encamp hauran de ser a l'Hotel París d'Encamp just abans de l'hora de sopar.

Convocatòria Meeting d'Encamp


Mentrestant, els participants de la 5a jornada de Lliga Comarcal hauran de ser a les 8:30 a la porta del Complex Esportiu Piscines Municipals de Manresa, carrer Viladordis número 5 de Manresa. La competició començarà a les 10:00.

Convocatòria 5a comarcal

1 comentari: