dimarts, 25 de març de 2014

4a Jornada de Lliga Catalana Infantil

El proper dissabte dia 29 de març, els i les components de la categoria infantil del club nedaran a la Piscina Municipal de Badalona per a la celebració de la 4a jornada de Lliga Catalana Infantil.

En aquesta ocasió, per posar punt i final a la Lliga Catalana, acabaran de completar les proves que restaven dins del calendari establert per la Federació Catalana de Natació. Els i les nostres esportistes comencen a encarar la recta final de la temporada i posen el rumb per assolir els objectius marcats.

Aquesta competició serà, probablement, el punt d'inici per lluitar per a les marques mínimes exigides per a participar en els Campionats de Catalunya, per aquesta raó, es demana lluita, esforç i sacrifici, perquè al final tot el treball fet donarà els seus fruits i haurà valgut la pena tots els metres nedats a la cubeta de la piscina.

Ànims i endavant!


Convocatòria


L'hora de la convocatòria serà a les 14:45 a la porta de la Piscina Municipal de Badalona, per a començar l'escalfament a les 15:00. L'inici de la competició tindrà lloc a les 16:00.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Aleix per tenir-nos tant bé actualitzats mitjançant el blog.

    ResponElimina