dimarts, 11 de març de 2014

4a Jornada de Lliga benjamí i 2a prebenjamí

El proper dissabte 15 de març, els més petits de la casa tornen a l'acció, la 4a jornada de lliga catalana benjamí i la 2a jornada prebenjamí se celebrarà a Badalona.

Aquesta vegada, els nedadors de la categoria benjamí repetiran proves ja nedades aquesta temporada per tal de veure la seva progressió i l'aprenentatge assolit aquests últims mesos. Cal recodar que és la darrera jornada abans de la Prova de Nivell, que és el que determinarà si és apte per a poder nedar la Final Territorial o haurà d'anar a una repesca per assolir els nivells mínims que exigeix la Federació per els esportistes d'aquesta edat.

Pel que fa a la nostra única nedadora de la categoria prebenjamí, la Thais Morales, realitzarà la segona competició de la seva curta carrera com a membre de la natació adrianenca i, poder ensenyar que encara que faci poc que nedi, ella també vol passar-s'ho bé dia rere dia a la piscina.

Només em queda dir-vos que us ho passeu molt bé!

Convocatòria

La convocatòria dels nedadors és a les 14:45 davant de la porta de la piscina municipal de Badalona i, la competició començarà a les 16:00.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada