diumenge, 16 de març de 2014

2a fase Trofeu Nedador Complert

El proper dissabte dia 22 de març, té lloc la 2a fase del Trofeu nedador complert organitzat pel Club Natació Badia.

En aquest trofeu la participació del club serà força extensa, ja que hi poden anar nedadors i nedadores des de la categoria aleví fins a l'absoluta. Al no haver participat a la primera jornada del trofeu els nostres esportistes no podem optar als premis que hi ha, que queda restringit únicament a aquells que han participat i acabat sense desqualificació les 4 proves de 100 de cada estil.

Els objectius seran força diferents en cada una de les categories. Els nedadors i les nedadores alevins seguiran el seu aprenentatge i posaran en pràctica els últims aspectes treballats als darrers entrenaments, els i les esportistes de la categoria infantil seguiran la seva participació i es posaran a prova per a la consecució dels reptes marcats a l'inici de temporada. Mentre els nedadors i nedadores de la categoria júnior, després de 3 mesos sense competir ens ensenyaran el seu estat de forma després de nedar molts metres per a no competir però, hi ha bones notícies pel club, ja que a partir d'ara passarem a formar part en un grup de clubs per a participar en la Lliga comarcal i així, juntament amb els propers compromisos (Meeting Internacional d'Encamp i Trofeo Ciudad de Huesca), marcar amb una X el calendari on hem de fer la nostra millor marca.

La convocatòria és la següent:

Convocatòria

Els nedadors hauran de ser a la porta de la piscina a les 14:15 per a començar l'escalfament. La competició tindrà inici a les 15:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada