dimecres, 26 de febrer de 2014

Trofeu La Llum: un trofeu de nivell pels alevins

Alguns dels nedadors/es alevins van competir el passat dissabte a Manresa, concretament al Trofeu La Llum organitzat pel CN Minorisa. Tots els alevins del club van demostrar el seu excel·lent moment de forma en un trofeu on hi van haver representants dels millors clubs catalans.


 

La jornada va ser maratoniana, dividint el trofeu en dues sessions, una matinal i l'altra a la tarda. A mesura que avançava el trofeu el cansament es reflectia a la cara de tots els esportistes però, tot i així, la consecució dels objectius que teníem marcats no dequeia, millorant fins a la última prova després de tot el dia de nervis i tensió.

Com no podia ser d'una altra forma, tal i com se'ls havia promès a les joves promeses de la natació adrianenca, es va acabar la jornada amb un croissant merescut pel seu esforç diari als entrenaments i als objectius assolits durant el trofeu.
Aquesta millora i el gran moment de forma fan pensar en poder lluitar per reptes més grans com podrien ser uns Campionats de Catalunya i, fins i tot, uns possibles Campionats d'Espanya de la categoria. Només queda felicitar a pares, mares, germans i esportistes pels resultats obtinguts durant la celebració del trofeu i seguir lluitar per a poder assolir fites més complicades.

1 comentari: