dilluns, 10 de febrer de 2014

3a Jornada de Lliga Benjamina

El proper dissabte 15 de febrer a Badalona, tindrà lloc la 3a jornada de Lliga Benjamí. En aquesta ocasió, els nedadors i les nedadores nedaran proves que ja han realitzat aquest curs, per tal de seguir la seva evolució i progressos al llarg de la temporada.

Recordem la importància de venir a les sessions d'entrenament programades i a les competicions que es realitzen durant la temporada, ja que els objectius no són els mateixos d'un dia a un altre, els continguts dels entrenaments i les competicions varien. Cal recalcar que estan en una època d'aprenentatge i de formació, els nens i nenes estan començant a aprendre el que significa viure una vida d'esportista.

Com es va comentar a una entrada anterior, les proves a nedar durant aquestes jornades són classificatòries per a la Final Territorial, per aquesta raó els nens s'han d'esforçar i lluitar per aconseguir aquesta fita. Tanmateix, la importància que tenen els relleus, ja que no només competeixen individualment, per a sentir-se part d'un equip.

Convocatòria
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada