dijous, 23 de gener de 2014

Jornada de Lliga Catalana Benjamí i Prebenjamí a Calella

El  passat dissabte 18 de gener, els més petits de la casa van inaugurar la seva activitat competitiva aquest 2014. Va ser a les instal·lacions del CN Calella on es va organitzar la segona jornada per la categoria benjamí i la primera jornada per la categoria prebenjamí.

Es van nedar diverses proves per a què seguissin aprenent del món competitiu, tot aplicant les habilitats i destreses que els hi proporcionen els entrenaments durant la setmana i, així, poder demostrar les seves evolucions.

Cal recordar que al darrere d'aquestes competicions hi ha la classificació per a la Final Territorial (Campionats de Catalunya) de la categoria, on esperem que molts dels nostres esportistes hi puguin assistir, gaudir de l'ambient i portar el nom del club a Lleida, on s'organitzen aquest any.

És important assistir a les competicions, com hem dit serveixen com a classificatori per a la Final Territorial i, per veure l'evolució dels esportistes. Tanmateix, l'assistència als entrenaments és molt important, ja que, és on es treballa diàriament els requisits indispensables per poder passar la Prova de Nivell (ser apte en aquesta prova és un requisit indispensable per poder participar a la Final Territorial).

Hem de recordar que l'absència a un entrenament o una competició, no només afecta l'evolució de l'esportista que falta, sinó que afecta a l'evolució de tot l'equip. Si un nedador no vé a un entrenament, es perd els conceptes explicats en aquella sessió i, a posteriori, afecta l'evolució del grup; de la mateixa manera és l'absència a una competició, al reduir-se el nombre d'efectius, es crea la impossibilitat de presentar un relleu a la competició.


El talent és una cosa bastant corrent.
No escasseja la inteligencia, sinó la constància.
                                                                            Doris Lessing

3 comentaris: